English 繁体中文 日本語 Česky Suomi Francais עברית Magyar Italiano 한글 Português Svenska

Mobile phone
Aichin japanin kielen opintojen keskus - Yamasa Institute
Blog Haku 


Huoneistot - Yamasa Villa V

Aluksi

Vuonna 2007 valmistuneessa Villa 5:ssä on 8 huoneistoa jotka on kokonaan suunniteltu opiskelijoilta saamamme palautteen perusteella. Nämä asunnot ovat Yamasa Villa III & IV:n vieressä. Ne ovat yhtä lähellä kauppoja ja ravintoloita, kampusta (8-10 minuuttia kävellen) ja joukkoliikennettä. Kuka vain voi vuokrata näitä huoneistoja mutta yleensä niihin sijoitetaan 3 kuukautta tai pidempään opiskelevia. Asunnot ovat kysyttyjä ja niitä on vain vähän, mikä tarkoittaa että niitä vapautuu vain harvoin.

Asunnot

Asunnot ovat länsimaistyyppiset ja niitä on kahdenlaisia. A-tyypin asunnoissa (6) on parvi ja pinta-ala on 26.36 m² (lattia 22.82 m², parvi 3.54 m²), B-tyypin asunnoissa (2) on 30.07 m² lattiapinta-ala. Kussakin on katto korkealla, ilmastointi, lämmitys, suuri kaappi ja varusteltu keittiö jossa on tiskiallas, jääkaappi, hella (2 sähköliettä), mikro, leivänpaahdin, sähköinen riisinkeitin ja keittovälineitä (paistinpannu, kattila ja vesikattila). Kaasuliettä ei ole, mutta jotkin opiskelijat hankkivat kaasupatruunoilla toimivan minilieden. Lisäksi Yamasan puolesta löytyy pesukone, TV, työpöytä & tuoli, lukuvalo, ruokapöytä ja tuoli, sohva ja kirjahyllyjä. Tyypin A asunnoissa on vaahtomuovipatja parvella (parvelle on portaat, ei tikapuita) ja B-tyypin asunnoissa on puoliparisänky ja patja (leveys 120cm, pituus 210cm. Lakanat ym. täytyy tuoda itse). Läheisten Yamasa Villa III & IV-rakennusten luona on katettu pyöräkatos - alle 20 metrin päässä. Auton omistavat voivat saada parkkipaikan ottamalla yhteyttä toimistoon(Gakuseika). Parkkipaikka ei maksa ylimääräistä.

Villa 5-huoneistoissa on laajat ruoanlaittoalueet, korkeat katot ja ovet, parempi energiatehokkuus ja parempi yksityisyyden suoja. Huoneet on erityisesti suunniteltu tekemään yli 175-senttisten asumisesta Japanissa mukavampaa - työpöydän, tiskialtaan, ruoanlaittoalueiden, suihkun yms korkeutta on nostettu ehkäisemään selkäkipuja ja epämukavuutta. Kaikki asunnot ovat täysin kalustettuja ja hyvin valaistuja. Ne on suunniteltu mukavaan yksinasumiseen - kaksinkerroksiset ikkunat ja parannettu äänieristys vaimentavat asumis- ja opiskeluympäristöön tulevia ulkomaailman ääniä. Nämä ovat ainoat yksinasuville suunnitellut asunnoit joissa on sohva.

Yamasa Villa 5-asunnoissa on internet-yhteys (valokaapeli). Liityntämaksut kuuluvat vuokraan eikä liittymää tarvitse hakea erikseen vaan se toimii heti. Tuo oma verkkokaapeli. Puhelinpistoke löytyy mutta asunnossa ei ole puhelinta. Jos haluat asentaa puhelimen tai faksin, puhelinsopimus täytyy tehdä erikseen. Useimmat opiskelijat sen sijaan käyttävät internet-yhteyttä puhelujen tekemiseen. Mikäli kuitenkin haluat lankapuhelimen, Yamasa auttaa asiassa. Useimmille opiskelijoillemme kuitenkin riittää matkapuhelin, puhelinkortit tai Skype.

Alue

Lähistöllä on kauppoja, kaksi ympäri vuorokauden avointa ravintolaa, kioski joka on myös auki ympäri vuorokauden, muita ravintoloita, biljardihalli, supermarket ja koulu on alle 10 minuutin kävelymatkan päässä. Liikenneyhteydet ovat hyvät, koska Yamasa Villa 5 on lähellä Okazakin halki kulkevaa päätietä (mutta tarpeeksi kaukana ja hyvällä äänieristyksellä hiljaisuuden takaamiseksi).

Valokuvagalleria - Ulkoapäin


Ulkoapäin

Ulkoapäin

Vasemmalta oikealle: Villa IV, V and III

Valokuvagalleria - Huoneistotyyppi A


Olohuone

Olohuone

Tavaratilaa

Sängystä nähtynä

Sänky

Työpöytä

Ilmastointi

Keittiö

Keittiö ja kylpyhuoneen sisäänkäynti

Mikro

Uuni ja riisinkeitin

Jääkaappi

Kylpyhuone

Ovilukko

Näkymä ikkunasta

Sisäpuhelin

Valokuvagalleria - Huoneistotyyppi B


Työpöytä

Kaappi

Uuni ja riisinkeitin

Keittiö

Savunpoistin

Huone

Sähköliesi ja tiskiallas

Sisäänkäynti

Jääkaappi ja mikro

Kaappi

Mikro

Erillinen WC

Huone ja keittiö

Pesukone

Kylpyhuone

Varastotilaa keittiössä

KarttaHattori Säätiö (perustettu 1919) - Yamasa Institute
1-2-1 Hanehigashi-machi, Okazaki City, Aichi Prefecture, JAPAN 444-0832
Tel: +81 (0)564 55 8111 Fax: +81 (0)564 55 8113 Email: Tiedustelut

© 2013 The Yamasa Institute. All rights reserved.

Valid CSS!