English 繁体中文 日本語 Česky Suomi Francais עברית Magyar Italiano 한글 Português Svenska

Mobile phone
Aichin japanin kielen opintojen keskus - Yamasa Institute
Blog Haku 


Huoneistot - Yamasa Villa III & IV

Aluksi

Lähellä kauppoja ja ravintolaita, nämä huoneistot ovat suosittuja myös siksi että ne ovat lähinnä kampusta (8-10 minuutin kävelymatka) ja lähinnä joukkoliikennettä. Villa III & IV:ssä asuvilla ovat yleensä ystävät lähempänä koska samassa paikassa on enemmän asuntoja kuin muissa opiskelija-asunnoissamme.

Asunnot

Asunnot ovat länsimaistyyliset. Ne voi vuokrata yksinään tai jakaa toisen opiskelijan kanssa. Kunkin asunnon pinta-ala on 21.84 m², ja jokaisessa on ilmastointi/lämmitys, suuri kaappi, ja keittiöalue jossa on tiskiallas, jääkaappi, kaasuhella ja riisinkeitin. Kaapin päällä on paljon tyhjää tilaa minne voi laittaa vaikka matkalaukut pois tieltä. Huoneessa on lisäksi TV, sänky, työpöytä ja tuoli, lamppu ja kirjahyllyjä. Kussakin asunnossa on lisäksi oma länsimainen wc ja yhdistetty suihku/kylpyhuone. Paikalla on kolikoilla toimivia pyykkikoneita. Kts. yleiset tiedot liinavaatteiden suhteen.

Auton omistaville on ilmainen parkkipaikka. Asuntojen edessä on suuri pyöräkatos. Asukkaille on 100MBit valokaapelilla vedetyt internet-yhteydet. Kolikkopuhelin löytyy mutta asunnoissa ei ole puhelimia. Lankapuhelimet tai kännykät pitää hankkia erikseen.

Ympäristö

Nämä ovat suosituimpia ja yleisimpiä huoneistojamme. Jos haluat asua lähellä muita opiskelijoita, koulua ja kauppoja mutta et halua jakaa yhteisiä tiloja, suosittelemme tätä vaihtoehtoa. Jos haluat yhteiset tilat ja henkilökohtaisen makuuhuoneen, suosittelemme Student Villagea tai ehkä Yamasa Villa II:hta. Rauhaa ja hiljaisuutta janoaville Residence K tai U, ja erillisen opiskelu/makuuhuoneen ja keittiön haluaville Residence K, U ja Yamasa Villa I ovat hyviä vaihtoehtoja.

Valokuvagalleria


Yamasa Villa IV

Näkymä Yamasa Villa III:sta

Näkymä Yamasa Villa V:stä

Yamasa Villa III

Pesukoneet

Pesukoneet

KarttaHattori Säätiö (perustettu 1919) - Yamasa Institute
1-2-1 Hanehigashi-machi, Okazaki City, Aichi Prefecture, JAPAN 444-0832
Tel: +81 (0)564 55 8111 Fax: +81 (0)564 55 8113 Email: Tiedustelut

© 2013 The Yamasa Institute. All rights reserved.

Valid CSS!