English 繁体中文 日本語 Česky Suomi Francais עברית Magyar Italiano 한글 Português Svenska

Mobile phone
Aichin japanin kielen opintojen keskus - Yamasa Institute
Blog Haku 


Huoneistot - Yamasa Villa I

Aluksi

Nämä asunnot sijaitsevat Yamasa Villa III & IV - huoneistojen viereissä ja ovat hieman suurempia: 2 huonetta ja parveke. Kussakin on oma länsimainen wc ja erillinen suihku/kylpyhuone. Nämä ovat yhtä lähellä kauppoja, ravintoloita, kampusta (8-10 min. kävellen) ja joukkoliikennettä.

Asunnot

Asunnot ovat länsimaistyyliset ja kunkin pinta-ala on 30.06 m². Kaikissa on ilmastointi ja lämmitys, suuri kaappi sekä pieni keittiö josta löytyy tiskiallas, jääkaappi, sähköliesi, riisinkeitin ja joitain keittovälineitä (paistinpannu, kattila, vesipannu). Kaasuliettä ei ole, jotkut pitkän ajan opiskelijamme ostavat oman minilieden johon menevät kertakäyttöiset patruunat. Yamasan puolesta löytyy TV, sänky, työpöytä ja tuoli, lamppu ja kirjahyllyjä ja parveke. Läheisten Yamasa Villa III & IV asuntojen vieressä on yhteiset pyykkikoneet - alle 50 metrin päässä. Auton omistaville löytyy ilmainen parkkipaikka vierestä. Puhelinta ei ole, opiskelijamme yleensä hankkivat joko kännykän tai kiinteän puhelimen. Yamasa voi järjestää molemmat. Kts. yleisten tietojen kohta liinavaatteiden suhteen.

Ympäristö

Lähellä on kauppoja, mm. kaksi 24 tuntia auki olenna ravintolaa, 24 tuntia auki oleva kioski, lukuisia muita ravintoloita, biljardihalli, supermarket, ja koulu on alle 10 minuutin kävelyn päässä. Liikenneyhteydet ovat hyvät, Yamasa Villa I sijaitsee lähellä Okazakin läpi kulkevaa päätietä (mutta tarpeeksi kaukana että alueella on hiljaista).

Valokuvagalleria


Yamasa Villa I

Keittiö

Keittiö

Varastointitilaa keittiössä

Keittiön hylly

Jääkaappi

Huone

Huone

TV ja työpöytä

Työpöytä

Kirjahylly

Tavaratilaa

Ilmastointi / lämmitin

Kylpyhuone

Erillinen WC

Parveke

KarttaHattori Säätiö (perustettu 1919) - Yamasa Institute
1-2-1 Hanehigashi-machi, Okazaki City, Aichi Prefecture, JAPAN 444-0832
Tel: +81 (0)564 55 8111 Fax: +81 (0)564 55 8113 Email: Tiedustelut

© 2013 The Yamasa Institute. All rights reserved.

Valid CSS!