English 繁体中文 日本語 Česky Suomi Francais עברית Magyar Italiano 한글 Português Svenska

Mobile phone
Aichin japanin kielen opintojen keskus - Yamasa Institute
Blog Haku 


Suuret asunnot - Residence L

Aluksi

Residence L:ssä on kahdenkokoisia huoneistoja, 2DK (2h+k) ja 3DK (3h+k), jotka sijaitsevat samalla alueella. Nämä ovat Yamasan isoimmat asunnot ja sijaitsevat hyvin rauhallisella asuinalueella. Residence L:n asunnot annetaan yleensä pitkäaikaisille opiskelijoille ja sopivat erityisesti pariskunnille tai nuorille perheille. 2 opiskelijaa voivat myös jakaa asunnot keskenään säästääkseen asuinkustannuksissa.

Alue

Vaikka linnuntietä ne ovat kauimpana kampukselta (1.5 km), polkupyörällä matka ei ole pitkä ja asuntoon kuuluu parkkipaikka. Asunnot ovat lisäksi hyvin lähellä kauppoja (Feel News Shopping Center), ravintoloita, viheralueita ja bussipysäkkejä. 500m päässä (n.7 minuutin kävely) on 24 tuntia auki oleva kioski. JR Okazaki rautatieasemalle on 10 minuutin pyörämatka. Asema on JR Tokaido pääradalla ja sieltä pääsee kätevästi Nagoyaan, Kanayamaan, Mikawa-Anjoon, Mikawa-lahden rannalla sijaitsevan Gamagorin vesipuistoihin/kylpylöihin ja Toyohashiin.

Asunnot

2DK-asunnoissa on kaksi huonetta ja suuri yhdistetty keittiö/ruokailuhuone, kun taas 3DK-asunnoissa on kolme huometta. Huoneet joissa on tatamilattiat sopivat makuuhuoneiksi. Vaihtoehtoisesti yhtä huonetta voi käyttää makuuhuoneena ja toista olohuoneena. 3DK-asunnoissa on kolmas huone puulattialla joka on tarkoitettu olohuoneeksi. Muut lattiapinnat ovat vinyyliä. Suuret parvekkeet tekevät asunnoista valoisia ja tilavan tuntuisia.

Kussakin on erillinen länsimainen wc ja erillinen kylpy ja suihku. Asunnoissa on ilmastointi ja lämmitys, yhdistelmäkeittiö ja makuuhuoneissa on useampi suuri kaappi. Keittiössä on kohtuullisen reilusti tilaa ruuanlaittoon. Yamasan puolesta löytyy jääkaappi, 2-liesinen kaasuhella ja riisinkeitin, paistinpannu, kattila ja vesipannu. Huomaa että ruokailuvälineet pitää hankkia itse - ne saa halvalla läheisistä myymälöistä. Olohuoneessa on TV, kirjahylly, 2 työpöytää, tuolit ja lukuvalot.

Valokuvagalleria - 3DK


Residence L - koko kiinteistö

Residence L - A

Residence L - A

Residence L - B

Residence L - B

Residence L - B

Keittiö

Kaasuhella

Huone

Huone

Olohuone

Parveke

Huone

Työpöytä

Hyllytilaa

Kylpyhuone

Pesukone

WC

Valokuvagalleria - 2DK


Residence L - E

Residence L - D

KarttaHattori Säätiö (perustettu 1919) - Yamasa Institute
1-2-1 Hanehigashi-machi, Okazaki City, Aichi Prefecture, JAPAN 444-0832
Tel: +81 (0)564 55 8111 Fax: +81 (0)564 55 8113 Email: Tiedustelut

© 2013 The Yamasa Institute. All rights reserved.

Valid CSS!