English 繁体中文 日本語 Česky Suomi Francais עברית Magyar Italiano 한글 Português Svenska

Mobile phone
Aichin japanin kielen opintojen keskus - Yamasa Institute
Blog Haku 


Huoneistot - Residence Hane

Aluksi

Vuonna 2005 valmistunut Residence Hane koostuu 20 huoneistosta jotka on suunniteltu kokonaan opiskelijoiltamme saaman palautteen perusteella. Nämä asunnot sijaitsevat Yamasa Student Village asuntolan vieressä. Ne ovat yhtä lähellä kauppoja, ravintoloita, kampusta (12 minuuttia kävellen) ja joukkoliikennettä. Kuka vain voi vuokrata näitä asuntoja, mutta yleensä 3 kuukautta tai enemmän opiskelevilla on paremmat sijoitusmahdollisuudet. Korkea käyttöprosentti ja huoneistojen rajoitettu määrä merkitsevät että näitä vapautuu harvoin.

Asunnot

Asunnot ovat länsimaistyyppiset ja niitä on kahdenlaisia. Tyypissä A (16 asuntoa) lattiapinta-ala on 21.75 m² (10 :ssä näistä on suuri katettu parveke), tyypissä B (4 asuntoa) pinta-ala on 25.20 m² (2:ssa näistä on suuri katettu parveke). Jokaisessa on korkea katto, ilmastointi/lämmitys, suuri kaappi ja keittiö jossa on tiskiallas, jääkaappi, mikro, leivänpaahdin, riisinkeitin ja keittovälineitä (paistinpannu, kattila, vesipannu). Keittiöissä on kaasuliedet. Tyypin B asunnoissa on sisäänrakennetut kaasu-uunit, tyypin A asunnoissa on yhdistetty mikro/sähköuuni. Yamasan puolesta asunnoissa on TV, kirjoituspöytä ja tuoli, pöytävalo, kirjahyllyjä ja ulkokalusteet parvekkeellisissa huoneissa. Rakennuksen vieressä on kolikkopesula. Tyypin A asunnoissa on yhden hengen putkivuode vaahtomuovipatjalla, tyypin B asunnoissa on 1.5 hengen vuode jousipatjalla (leveys 160cm, pituus 200cm. Lakanat pitää hankkia itse). Residence Hanen ja Student Villagen välissä on pyöräparkki. Autonkin ilmainen parkkeeraus on mahdollista: ota yhteyttä toimistoon (Gakuseika).

Asunnoissa on laajat tilat ruuanlaittoon, korkeat katot ja ovet, ovat energiatehokkuudeltaan parempia ja yksityisempiä/turvallisempia. Huoneet on suunniteltu erityisesti tekemään yli 175cm pitkien opiskelijoiden elämästä helpompaa Japanissa - työpöytä, tiskiallas, ruuanlaittoalueet, suihku ym. ovat korkeammalla kuin Japanissa normaalisti epämukavuuden ja selkäkipujen ehkäisyyn. Kaikki asunnot ovat täysin kalustettuja ja hyvin valaistuja; ne on suunniteltu mukavaan yksinelämiseen - ikkunat ovat kaksinkertaiset ja seinät paremmin äänieristetyt vähentämään ulkopuolisten äänien aiheuttamia häiriöitä asumis- ja opiskeluympäristöösi.

Residence Hanen opiskelijoilla on internet-yhteys (valokaapeli) joka kuuluu hintaan. Yhteys on käytettävissä samantien, mutta verkkokaapelin tarvitsee. Puhelinlinja on vedetty mutta asuntoon ei kuulu puhelinta - jos haluat lankapuhelimen tai faksin, siitä pitää sopia erikseen. Yamasa avustaa tarvittaessa. Useimmat opiskelijat käyttävät mieluummin internet-puhelinta. Kännykät, puhelinkortit tai Skype tulevat halvemmaksi.

Ympäristö

Lähistöllä on liikkeitä, mukaanlukien 2 24 tuntia auki olevaa ravintolaa, 24 tuntia auki oleva kioski, muita ravintoloita, biljardihalli, ruokakauppoja, yhdeksän salin elokuvateatteri (nimeltään Kadokawa) ja koulu on 12 minuutin kävelymatkan päässä. Kioski ja kolikkopesula ovat rakennuksen vieressä. Residence Hane on lähellä Okazakin halki kulkevaa päätietä joten liikenneyhteydet ovat erinomaiset (kuitenkin tarpeeksi kaukana ja hyvällä äänieristyksellä liikenneäänten vaimentamiseksi).

KarttaHattori Säätiö (perustettu 1919) - Yamasa Institute
1-2-1 Hanehigashi-machi, Okazaki City, Aichi Prefecture, JAPAN 444-0832
Tel: +81 (0)564 55 8111 Fax: +81 (0)564 55 8113 Email: Tiedustelut

© 2013 The Yamasa Institute. All rights reserved.

Valid CSS!