English 繁体中文 日本語 Česky Suomi Francais עברית Magyar Italiano 한글 Português Svenska

Mobile phone
Aichin japanin kielen opintojen keskus - Yamasa Institute
Blog Haku 


Perhemajoitusohjelma (Homestay)

Aluksi

Yamasan perhemajoitusohjelma alkoi samaan aikaan kun kielikoulu (Aichi Center for Japanese Studies) perustettiin. Okazaki ei ole keskellä suurkaupunkia ja siten talot ovat kookkaampia ja hyvään perhemajoitukseen on helpompi käästä. Okazaki on keskikokoinen kaupunki jolla on pitkä historia ja joka on pitänyt perinteistään ja tavoistaan kiinni. Täällä voit kokea aidon japanilaisen kulttuurin, mikä on yhä hankalampaa ruuhkaisissa suurkaupungeissa.

Kulttuurivaihtoa

Yamasan perhemajoitukset tarjoavat kielen harjoittelun ja kulttuurikokemusten lisäksi korvaamattoman arvokkaan mahdollisuuden kommunikoida eri kulttuurien välillä ja solmia pysyviä ystävyyssuhteita. Monet perhemajoituksessa olleet opiskelijamme jatkavat suhteita isäntäperheeseen pitkään. Mikäli et halua asua koko aikaa perheessä, voit myös kokeilla ilmaista perhevierailuohjelmaamme (Home Visit).

Perhemajoitukset eivät ole tavanomaista opiskelijamajoitusta, vaan joitain sääntöjä täytyy noudattaa. Perhemajoitus on loistava mahdollisuus kehittää kielitaitoasi ja kulttuurintuntemustasi ainutlaatuisella tavalla - huomaa kuitenkin että siihen ei voi suhtautua kuin hotellissa asumiseen. Olet perheen vieraana ja sinun odotetaan olevan ihmisiksi, kuten muidenkin perheenjäsenten.


Hattori Säätiö (perustettu 1919) - Yamasa Institute
1-2-1 Hanehigashi-machi, Okazaki City, Aichi Prefecture, JAPAN 444-0832
Tel: +81 (0)564 55 8111 Fax: +81 (0)564 55 8113 Email: Tiedustelut

© 2013 The Yamasa Institute. All rights reserved.

Valid CSS!