English 繁体中文 日本語 Česky Suomi Francais עברית Magyar Italiano 한글 Português Svenska

Mobile phone
Aichin japanin kielen opintojen keskus - Yamasa Institute
Blog Haku 


Akateemiset ohjelmat

Akateemiset ohjelmat on suunniteltu erityisesti yliopisto- ja ammattikorkeakouluopiskelijoille jotka opiskelevat japania omassa maassaan, ja myös heille jotka haluavat kehittää kielitaitoaan valmistautuakseen opiskeluun japanilaisissa yliopistoissa ja muissa korkean asteen kouluissa tai ammattilaisuraan Japanissa tai ulkomailla. Ohjelmiin voi osallistua vasta-alkajasta keskitasolla, ja ne kattavat kaikki osa-alueet: lukemisen, kirjoittamisen, kuullunymmärryksen ja keskustelu- ja puhetaidon. Opiskelijat voivat helposti vaihtaa ohjelmien välillä ja opiskella 24 kuukauteen asti. Jos haluat suorittaa opintopisteitä yliopistoon ja keskittyä keskustelutaitojen lisäksi luetunymmärtämiseen ja kirjoittamiseen, Akateemiset ohjelmat ovat hyvä valinta.

Kuten kaikki Yamasan ohjelmat, akateemiset ohjelmat vaativat paneutumista. Kurssi- ja kotitehtäviä on paljon ja opintomenestystäsi seurataan jatkuvasti opiskeluaikasi ajan, Yamasan henkilökunnan ja opinto-ohjaajasi tuella. Voit osallistua näihin ohjelmiin millä tahansa viisumilla - opiskelija, turisti tai working holiday (Suomen kansalaiset eivät valitettavasti voi vielä (1.2008) hakea working holiday-viisumia - etsi hakukoneella "Working Holiday Japan" jos tilanne vaikka olisi muuttunut).

Jos olet harkitsemassa pidemmän ajan opintoja ja haluat opiskelijaviisumin, sinun täytyy valita yksi näistä kursseista. Näin siksi, että ulkomaalaisvirasto vaatii opetussuunnitelmalta tietyn määrän oppitunteja kanji-merkkien opiskeluun jotta kurssille osallistumista voidaan käyttää perusteena opiskelijaviisumin myöntämiseen.


Hattori Säätiö (perustettu 1919) - Yamasa Institute
1-2-1 Hanehigashi-machi, Okazaki City, Aichi Prefecture, JAPAN 444-0832
Tel: +81 (0)564 55 8111 Fax: +81 (0)564 55 8113 Email: Tiedustelut

© 2013 The Yamasa Institute. All rights reserved.

Valid CSS!